Quickstream Afwateringssystemen

Quickstream afwateringssystemen bieden je een aantal verschillende voordelen op een traditioneel vrijverval systeem. Zo heb je onder andere minder materiaal nodig, waardoor je bespaart op de installatiekosten. Het Quickstream systeem maakt onder andere gebruik van dunnere buizen en minder buislengte, trechters en standleiding. Daarnaast hebben de horizontale buizen die gebruikt worden geen verval nodig, waardoor je de hoogte van het gebouw op een maximale manier kunt benutten.

Veiligheid

Wanneer je voor het Quickstream systeem kiest, kies je voor een hoge mate van veiligheid. Het merk maakt dan ook gebruik van strenge veiligheidscontroles. Dergelijke controles zijn zelfs al in de ontwerpsoftware die wordt gebruikt ingebouwd. Hierdoor wordt het merk al tijdens de ontwerpfase op de veiligheid gewezen. Ook is het beugelsysteem ongevoelig voor leidingvervorming wanneer het systeem aan hogere temperaturen komt bloot te staan. Daarnaast zorgt de ontlastconstructie voor de ventilatie en overstortfunctie binnen het systeem. De hoogwaardige kwaliteit van het Quickstream systeem is onder andere te danken aan het doorontwikkelen van het systeem gedurende de afgelopen dertig jaar.

BevestigingssysteemQuickstream Afwateringssystemen - Bevestiging

Daarnaast heeft Quickstream ook een eigen bevestigingssysteem ontwikkeld. Hierdoor werk je op een snelle, veilige en gemakkelijke manier met horizontale leidingen. Hierdoor verloopt ook de installatie van de degelijke metalen en zeewaterbestendige daktrechters probleemloos. Ook hierbij is een minimum aan onderdelen nodig. Daarnaast zorgen de WAVIN trechters voor een zeer lage waterstand bij regenval.

Intensio

Het merk achter Quickstream, WAVIN, heeft daarnaast een totaaloplossing ontwikkeld voor stedelijk regenwatermanagement. Dit wordt ook wel Intensio genoemd. Door middel van deze technologie profiteer je van de maximale efficiënte en duurzaamheid tegen zeer lage kosten. Wanneer je gebruik wilt maken van het Intensio systeem worden eerst de omstandigheden geanalyseerd die op jou van toepassing zijn. Hierdoor krijg je een zeer specifieke oplossing die totaal op maat is gemaakt. Daarnaast wordt op deze manier ook aandacht besteed aan de aanpak van duurzaam waterbeheer, ook op de lange termijn.

Gekwalificeerde werknemersWAVIN Afwateringssystemen

REMA beschikt over gekwalificeerde werknemers die bovenstaande producten en diensten op een zeer professionele manier weten aan te brengen. Ook wanneer je vragen hebt over het meest geschikte systeem die toegespitst is op je eigen situatie kun je contact opnemen met REMA. De medewerkers zullen je dan op een deskundige wijze voorzien van de juiste informatie die je nodig hebt om het beste systeem te kiezen. Hierdoor kun je zelf bepalen welk systeem je gaat gebruiken. Uiteraard kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk hier meer informatie over de Quickstream

Bekijk hier de volledige folder met informatie over de Quickstream

Of bekijk hier alle folders/brochures met informatie van onze leverancier WAVIN