De voordelen van een Monoblock-warmtepomp liggen voor de hand.

Vergeleken met andere verwarmingssystemen verdienen de aanschafkosten van een warmtepomp voor nieuwbouw of renovaties zich relatief snel terug.

  • Geen koelingwerk nodig
  • Nauwelijks onderhoudskosten
  • Geen kosten voor een buffervat
  • Eenvoudige installatie door REMA Technische Groothandel

De REMKO invertertechniek is kostenbesparend
Met de REMKO Monobloc-warmtepomp kiest u voor de technisch meest geavanceerde oplossing. De moderne invertertechniek maakt dit mogelijk.
Bij deze toekomstgerichte technologische oplossing past het compressortoerental zich nauwkeurig en traploos aan de resp. vereiste koel- en warmtebehoefte aan. Door deze precieze, vloeiende regeling wordt in vergelijking met niet-inverter systemen een bijzonder energiebesparend, efficiënt bedrijf met een hoog jaarrendement bereikt.

Monoblock-warmtepomp voor eenvoudige montage buiten
Compact, stille werking en eenvoudig te installeren – deze eigenschappen kenmerken de lucht/water-warmtepomp LWM in monoblock-uitvoering. De invertertechniek voldoet aan alle eisen voor een hoge efficiëntie. Omdat het complete koelcircuit zich in de buitenunit bevindt, zijn er bij de installatie geen koeltechnische werkzaamheden nodig. Dit beperkt de arbeidstijd en waarborgt een optimale montage- en functieveiligheid. Dankzij het nieuwe koelmiddel 454B wordt een watertemperatuur tot 65 °C bereikt en een maximale efficiëntie gewaarborgd.

Door zijn stille werking kan de buitenunit in vrijwel alle woongebieden worden gebruikt. De standaard geïntegreerde koelfunctie zorgt ook ‚s zomers voor een aangenaam binnenklimaat. De LWM warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende designvarianten en past in elke omgeving.

Kijk voor meer informatie ook eens op: https://www.stulz-benelux.com/nl/lwm-monobloc/?utm_source=Persbericht&utm_medium=website&utm_campaign=LWM_monoblock

Wilt u meer informatie over LWM Monobloc warmtepompen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.