DLET airco’s

Te warme of zwoele lucht in de leefruimte kan zeer nadelige effecten hebben op je concentratievermogen en algehele prestaties. Het is dan ook aan te raden om een DLET airco aan te schaffen, zodat de lucht op een goede manier gezuiverd wordt. Hierdoor wordt onder andere vocht aan de lucht onttrokken, maar ook verschillende bacteriën en stofdeeltjes. Door het in gebruik nemen van een DLET airco beschik je weer over een goede luchtkwaliteit in je woon- of bedrijfsruimte.

DLETDLET Airco's

Door een DLET airco aan te schaffen ben je in staat om het gehele jaar door het binnenklimaat naar eigen wensen in te stellen. Hierdoor beschik je tijdens warme dagen over een zeer koele binnenruimte, zoals slaapkamer of werkplek. Het tegenovergestelde is natuurlijk ook eenvoudig te bereiken door middel van de DLET airco, wanneer het buiten vriest heb je in een handomdraai een zeer aangename kamer waar het goed toeven is. Daarnaast vergroot je ook de luchtkwaliteit in huis, waardoor je algehele prestatievermogen omhoog gaat.

Verschillende soorten

DLET beschikt over verschillende soorten airco’s, waardoor er altijd een geschikte airco te vinden is voor jouw specifieke situatie. Zo kun je een kleine ruimte eenvoudig bedienen door middel van een DLET airco, maar kun je ook grotere ruimtes van een betere luchtkwaliteit voorzien. Ook heeft DLET enkele wandunits in het assortiment opgenomen. Enkele kenmerken van deze airco’s zijn de energiezuinigheid, betrouwbaarheid en de zeer geringe productie aan geluid terwijl de airco zijn werk doet. Hierdoor heb je bijna niet in de gaten dat de airco aan staat.

Verschillende uitvoeringen

DLET Airco'sNaast verschillende soorten airco’s biedt DLET ook verschillende uitvoeringen aan. Zo beschikken zij over enkelvoudige airco’s, maar ook over airco’s die een zogenoemde multi-split hebben. Hierbij wordt de lucht via meerdere wegen de kamer ingeblazen, waardoor het bereik nog eens extra vergroot wordt. Ook kunnen de DLET airco’s de lucht reinigen, verwarmen of ontvochtigen. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit nog eens extra verbeterd.

Contact

Wanneer je niet precies weet welke DLET airco voor jou geschikt is kun je altijd besluiten om contact met REMA op te nemen. Het deskundige en gekwalificeerde personeel van REMA is in staat om op een onafhankelijke manier gedegen advies te geven. Hierdoor ben je beter in staat om de verschillende uitvoeringen te herkennen, waardoor je een betere keuze kunt maken. Ook kun je vrijblijvend een offerte bij REMA opvragen, zodat je van te voren precies weet wat je kunt verwachten.