Remko airco’s

Wanneer er een warme of zwoele lucht in je huis hangt heeft dit onder andere invloed op je algehele prestaties en je concentratie. Om je prestatievermogen positief te beïnvloeden bieden Remko airco’s je de uitkomst. De airco’s van Remko koelen en ontvochtigen niet alleen de lucht in je huis. Ook zorgt de airco voor welbehagen in bijvoorbeeld je kantoor- of praktijkruimte, galerij en vakantiewoning. Hierdoor geniet je altijd van een aangenaam klimaat, waarbij je optimaal kunt presteren.

Luchtkwaliteit

Veel ruimtes en woningen hebben te kampen met erg veel stof, bacteriën en pollen in de lucht. Dit beïnvloedt de luchtkwaliteit op een zeer negatieve manier. De Remko airco beschikt onder andere over een geïntegreerd luchtfilter. Door dit filter is de Remko airco in staat de luchtkwaliteit op een aanzienlijke manier te verbeteren. Hierdoor ben je in staat om weer in een gezond ruimteklimaat te vertoeven, wat een groot aantal voordelen biedt. Zo heeft de luchtkwaliteit van de ruimte waarin je je bevindt onder andere invloed op je algehele prestaties.

Mitsubishi airco’s

Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht.Om u het hele jaar een comfortabel gevoel te bieden, ontwikkelt en produceert Mitsubishi Heavy Industries al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande airconditioners en warmtepompen inverters.

De units koelen in de zomer, verwarmen in de winter en filteren de ruimte het hele jaar door. Ook de luchtvochtigheid wordt altijd perfect op peil gehouden, zodat een prettig leefklimaat wordt gecreëerd. Dit prettige leefklimaat wordt nog eens versterkt door de fluisterstille werking. Bij een comfortabel binnenklimaat hoort een gezond en ‘leefbaar’ buitenklimaat.

Mitsubishi Heavy Industries produceert alle airconditioners, warmtepompen inverters dan ook volgens de meest strikte milieueisen en heeft veel aandacht voor een energiezuinige werking. Alle modellen op deze website voldoen aan de hoogste standaardeisen en hebben een energielabel van A+ tot A++.

Andere merkenREMKO Airco's

REMA heeft ook nog enkele andere merken in het assortiment opgenomen die over kwalitatief goede airco’s beschikken. Hierbij kun je onder andere denken aan LG en DLET airco’s. Ook deze merken zijn eenvoudig in gebruik en daarnaast nog eens zeer veilig. Hierdoor is iedereen in staat met de airco’s te werken die REMA aanbiedt.

Webshop

Wanneer je precies weet welke producten je nodig hebt kun je deze eenvoudig in de webshop van REMA bestellen. De webshop is zeer eenvoudig in gebruik en ook de levering verloopt op een soepele manier. Zo is het zelfs mogelijk om vooraf telefonisch af te spreken wanneer de levering voor jou het beste uitkomt. Hierdoor weet je precies wanneer je de bestelde producten kunt verwachten. In de praktijk worden bestellingen binnen twee dagen geleverd. Zo kun je gelijk aan de slag om de luchtkwaliteit te verbeteren van de ruimte waarin je woont, slaapt of werkt. Hierdoor verhoog je niet alleen het woonplezier, maar ook je gezondheid en prestatievermogen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog niet precies weet welke producten geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. In dat geval kun je eenvoudig contact opnemen met één van de gekwalificeerde medewerkers. Zij kunnen precies aangeven welke oplossing het beste is voor de ruimte waarin je de luchtkwaliteit wilt verbeteren. Uiteraard kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierdoor weet je van te voren wat je te wachten staat.

 

Wilt u meer informatie over REMKO airco’s? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.