LG airco’s

Wanneer je in een te warme of zwoele ruimte zit kan dit een negatieve invloed op je algehele prestaties hebben. Het is dan ook van belang om er voor te zorgen dat de lucht koel en ontdaan wordt van vocht. Hierdoor vergroot je de luchtkwaliteit in de ruimte. Dit geldt voor zowel bedrijfsruimte, als woon- en slaapruimte. Doordat de lucht van goede kwaliteit is ben je in staat beter te concentreren.

Luchtfilter

De LG airco’s beschikken onder andere over een geïntegreerde luchtfilter. Dit houdt in dat verschillende pollen, bacteriën en stof in het algemeen uit de lucht worden gezuiverd. Dit vergroot de kwaliteit van de lucht aanzienlijk. Groot voordeel hiervan is dat je ook je gezondheid verbeterd, doordat het klimaat in de woon- of werkruimte vele malen beter is.

StilLG Airco's

Een ander kenmerk van de LG airco is dat zij fluisterstil zijn. Dit houdt dus in dat je de airco vrijwel niet hoort wanneer je deze aanzet. In praktijk komt dit neer op nog minder dan 19 decibel wanneer je de LG airco aanzet. Hierdoor geniet je van een prettig klimaat in huis, zonder dat je last van het apparaat hebt. In sommige gevallen beschikt de airco zelfs nog over een zogenoemde stille modus. Hierbij daalt het geluidsniveau onder de 3 decibel. Je kunt deze modus zelf inschakelen, waardoor je bijvoorbeeld de airco aan kan laten staan als je wil gaan slapen.

Zelf reinigend

Een ander groot voordeel van de LG airco’s is dat zij zichzelf reinigen. Een groot voordeel hiervan is dat bacteriën zich niet op kunnen hopen. Hierdoor blijft de filter van de airco schoon, waardoor ook de lucht beter gefilterd kan worden.

Allergieën

Ook voor mensen die een allergie hebben komt de LG airco goed van pas. De airco’s beschikken namelijk over een nieuwe technologie waardoor ook stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd. Hierdoor zijn de LG airco’s ook geschikt voor mensen met allergieën, doordat er veel minder stofdeeltjes in de lucht zitten.

Energiezuinig

Daarnaast heeft LG ook aan een nieuwe technologie gewerkt. Hierdoor zijn de airco’s veel krachtiger dan anderen, terwijl ze niet meer geluid maken. Ook is het energieverbruik drastisch omlaag gehaald, waardoor de LG airco’s zeer energiezuinig zijn. In sommige gevallen kun je tot wel 60% energie besparen door gebruik te maken van een LG airco.

Offerte aanvragen

Wanneer je interesse hebt of nog verder informatie op wilt vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met REMA. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.