Atag lydos hybrid 100

Atag Energion Lydos Hybrid 100 warmtepompboiler

€1.225,00 excl. btw.

De dubbele technologie die de elektrische weerstand van een boiler combineert met een warmtepomp, geeft nog meer comfort in het dagelijks leven van de gebruikers. De energieprestaties van de LYDOS HYBRID laten toe om energieklasse A te bereiken met een eenvoudige installatie. LYDOS HYBRID kan toch 50% energiebesparing realiseren in vergelijking met een elektrische boiler van klasse B.

Dankzij de energiezuinige werking komt de Lydos Hybrid in aanmerking voor ISDE-subsidie.

Met 3 voorgeprogrammeerde gebruiksprogramma’s: Green, Boost en de speciale I-Memory functie. Dit is een intelligente besturing die de gebruiksmomenten analyseert en automatisch warm water geeft wanneer nodig. Met nacht (silence) modus en anti-legionella programma.

Gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Compact en wandhangend. Geschikt voor kleine ruimtes, aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van de vloeroppervlakte.

Zonder aansluitset

Levertijd: 1-2 werkdagen

Direct afhalen mogelijk op afspraak in Wierden.

Verzendkosten €40,- excl. btw. binnen Nederland. Zie verzendinformatie voor de uitzonderingen.

Volledige installatie of in bedrijf stellen mogelijk tegen scherpe tarieven. Bel met REMA via: 06 24 91 08 82 of stuur een email: info@rematechnischegroothandel.nl

3 op voorraad

Categorie:

Productbeschrijving

Atag Energion Lydos Hybrid 100 warmtepompboiler

De Lydos Hybrid 100 liter warmtepompboiler wordt gekenmerkt door een enorme energiebesparing. Het gemiddeld jaarverbruik is c.a. 652 kWh. In vergelijking tot een traditionele elektrische boiler van 100 liter moet al snel rekening gehouden worden met een jaarverbruik van c.a. 2752 kWh. Dit maakt de Ariston Lydos 100 warmtepomp boiler tot een zeer gunstige investering.

Veel warm tapwater en gebruiksgemak
Met de Lydos Hybrid warmtepompboiler worden de prestaties van een elektrische boiler gecombineerd met de prestaties van een warmtepomp. Het resultaat is 50% energiebesparing en een beschikbaarheid van maar liefst 118 liter – 40 °C warm tapwater. De LCD gebruikersinterface is intuïtief en gemakkelijk te bedienen.

Energieklasse A – Tot €500,00 ISDE-subsidie
De Ariston Lydos is een warmtepomp met hybride technologie en energielabel A. Het geïntegreerde i-Memory systeem analyseert het gebruik en weet wanneer er warm water nodig is. Hierdoor kan het i-Memory systeem op intelligente en efficiënte wijze de geïntegreerde warmtepomp aansturen. Met de 3 gebruiksprogramma’s: Green, Boost en i-Memory staat de warmtepompboiler garant voor een besparing op warm tapwater productie met de hoogst mogelijke prestaties en gebruiksgemak. Door de dubbele bescherming tegen corrosie middels een titanium en titanium- magnesium anode en een geëmailleerde weerstand tegen lawaai en corrosie is het toestel betrouwbaar en duurzaam.

Veelzijdig in toepasbaarheid
Door de geringe afmetingen en de wijze van montage is deze warmtepompboiler in veel situaties toepasbaar. Net zoals een traditionele elektrische boiler wordt deze warmtepompboiler middels een wandbeugel gemonteerd. Met een hoogte van slechts 1153mm en een breedte van 465mm is dit toestel praktisch overal te plaatsen. Zowel in nieuwbouw als in renovatie.

Technische informatie ATAG Ariston Lydos warmtepompboiler 100:

* Inhoud: 100 liter
* Hoogte: 1153 mm
* Breedte: 465 mm
* Diepte: 525 mm
* Montagesoort: wandhangend
* Bevestigingsbeugels: inbegrepen
* Corrosie bescherming 1: magnesium anode
* Corrosie bescherming 2: titanium anode
* Interne boiler constructie: staal geëmailleerd
* Vol elektronische regeling met i-Memory functie
* Aansluiting waterzijdig: 1/2″ buitendraad
* Stilstandverlies bij 65°C: 21W
* Opwarmtijd (10-53°C) in i-Memory functie: 07:03 u/min
* V40 (standaard bij 53°C): 118 liter
* Netto gewicht: 44 Kg
* Max. watertemperatuur met elektrische weerstand: 75°C
* Max. watertemperatuur met warmtepomp : 53°C
* Werkingstemperatuur warmtepomp: +12°C tot +40°C
* Maximaal opgenomen vermogen warmtepomp: 220 Watt
* Gemiddeld opgenomen vermogen: 190 Watt
* COP (EN 16147): 1,89
* Koelvloeistof: R134 A
* Vermogen elektrisch element: 1200 Watt
* Spanning / Maximaal vermogen: 220-240V één fase 1420 Watt
* Frequentie: 50 Hz
* Beschermingsklasse: IPX4
* Luchtdebiet (automatisch): 80m3/u
* Geluidsvermogen: 49 dB(A)
* Energielabel: A
* ISDE subsidie 2022 (incl. btw): € 500,00
* ISDE meldcode: KA20148